Generelle vilkår

Vennligst les følgende viktige vilkår og betingelser før du kjøper noe på vår hjemmeside og sjekk at de inneholder alt du vil ha og ingenting som du ikke er villig til å godta.

Sammendrag av noen av dine viktigste rettigheter:

Ved lov sier forbrukerkontraktene (informasjon, kansellering og tilleggsgebyrer) at vi må gi deg visse viktige opplysninger før en juridisk bindende kontrakt mellom deg og oss er laget (se nedenfor). Vi vil gi deg denne informasjonen på en klar og forståelig måte. Noe av denne informasjonen vil sannsynligvis være åpenbar fra konteksten. Noe av denne informasjonen er også angitt i denne kontrakten, for eksempel informasjon om våre retningslinjer for klagehåndtering.

Rett til å kansellere – tjenester

Forbrukerkontraktsforskriften sier at du i de fleste tilfeller kan kansellere innen 14 dager. Hvis du godtar at tjenesten vil starte innen dette tidspunktet, kan du bli belastet for det du har brukt.

Dette er et sammendrag av noen av dine viktigste rettigheter.

Informasjonen i denne sammendragsboksen oppsummerer noen av nøkkelrettighetene dine. Det er ikke ment å erstatte kontrakten under som du bør lese nøye.

Denne kontrakten fastsetter:

 • dine juridiske rettigheter og ansvar;
 • våre juridiske rettigheter og ansvar; Og
 • visse viktige opplysninger som kreves av loven.

I denne kontrakten:

 • Vi, oss eller våre

betyr BERNADETTE LOUISE GARSIDE (Det perfekte bryllupsselskapet)

Referanser til oss i disse vilkårene inkluderer også alle konsernselskaper som vi kan ha fra tid til annen.

 • Vår side eller vår nettside

refererer til nettstedet der disse vilkårene og betingelsene vises, inkludert, men ikke begrenset til følgende nettsteder:

www.perfectweddingcompany.com

 • Du eller

betyr at personen som får tilgang til eller bruker nettstedet vårt til å foreta kjøp fra oss.

Hvis du ikke forstår noe av denne kontrakten og ønsker å snakke med oss om det, vennligst kontakt oss ved å:

Hvem vi er

Vårt kontor er på:

CC Botánico lokale 76 San Fernando 35100 san Bartolomé de Tirajana, Las Palmas de Gran Canaria, Spania

Detaljene i denne kontrakten vil ikke bli innlevert til noen relevant myndighet av oss.

Vilkår og betingelser for salg

 1. Introduksjon
 2. Disse vilkårene gjelder for ethvert salg av tjenester på nettstedet vårt. Hvis du kjøper tjenester på nettstedet vårt, godtar du å være juridisk bundet av denne kontrakten og vilkårene og betingelsene som finnes her.
 3. Informasjon vi gir deg
 4. Ved lov sier forbrukerkontraktene (informasjon, kansellering og tilleggskostnader) at vi må gi deg visse viktige opplysninger før en juridisk bindende kontrakt mellom deg og oss er gjort.

– kontakt oss ved hjelp av kontaktinformasjonen øverst på denne siden.

 • Den viktigste informasjonen vi gir deg ved lov er en del av denne kontrakten (som om den er angitt i sin helhet her).
 • Hvis vi må endre viktig informasjon når en juridisk bindende kontrakt mellom deg og oss er inngått, kan vi bare gjøre dette hvis du godtar det.
 • Bestilling fra oss
 • Her angir vi hvordan en juridisk bindende kontrakt mellom deg og oss er inngått.
 • Vennligst les og sjekk bestillingen nøye før du sender den inn. Men hvis du trenger å rette opp eventuelle feil, kan du gjøre det før du sender det til oss.
 • Når du legger inn bestillingen din på slutten av den elektroniske betalingsprosessen (f.eks. når du bekrefter betaling), vil vi bekrefte den via e-post. Denne erkjennelsen betyr imidlertid ikke at bestillingen din er akseptert.
 • Vi kan kontakte deg for å si at vi ikke aksepterer bestillingen din. Dette er vanligvis av følgende årsaker:

(a). tjenestene er utilgjengelige;

(b). vi kan ikke autorisere betalingen din;

(c). du har ikke lov til å kjøpe tjenestene fra oss;

(d). vi har ikke lov til å selge tjenestene til deg;

(e). det har vært en feil på prising eller beskrivelse av tjenestene.

 • Vi godtar bare bestillingen din når vi sender deg en e-post for å bekrefte dette (Bekreftelse på e-post). På dette punktet:

a). en juridisk bindende kontrakt vil være på plass mellom deg og oss; Og

(b). bestillingen din vil bli oppfylt

Denne forhandleren samtykker i å ikke tillate noen transaksjoner som er ulovlige, eller som anses av kredittkortmerkene eller den innløsende banken, som kan eller har potensial til å skade deres goodwill eller påvirke dem negativt. Følgende aktiviteter er forbudt under programmene til kortmerker: salg eller tilbud av et produkt eller en tjeneste som ikke er i full overensstemmelse med alle lover som gjelder kjøper, utstedende bank, kjøpmann, kortholder eller kort. I tillegg er følgende aktiviteter også eksplisitt forbudt: «Salg av alkoholholdige drikke til personer under 18 år. «

 • Hvis du er under 18 år, kan du ikke kjøpe noen tjenester fra nettstedet vårt. Men i noen tilfeller kan du ikke være i stand til å kjøpe visse tjenester fordi du er for ung. I så fall vil dette bli angitt på den aktuelle nettsiden for de berørte tjenestene.

D Rett til å si opp denne kontrakten

 1. Du har rett til å kansellere denne kontrakten innen 14 dager uten å oppgi noen grunn.
 2. Avbestillingsperioden utløper etter 14 dager fra den dagen denne kontrakten ble inngått. Hvis du godtar at tjenesten vil starte innen dette tidspunktet, kan du bli belastet for det du har brukt.
 3. For å utøve retten til å kansellere, må du informere oss om din beslutning om å kansellere denne kontrakten med en klar uttalelse (via e-post). Du kan bruke modell annulleringsskjemaet som er angitt i boksen nedenfor, men det er ikke obligatorisk.

Avbestillingsskjema

Til: [email protected] eller

BERNADETTE LOUISE GARSIDECC Botánico lokale 76 San Fernando 35100 san Bartolomé de Tirajana, Las Palmas de Gran Canaria, Spania

I/Vi* gir herved beskjed om at jeg/vi* kansellerer min/vår* salgskontrakt med følgende varer */levering av følgende tjeneste *,

Bestilt på */mottatt på *,

Navn på forbruker(er),

Adressen til forbruker(er),

Signaturen til forbruker(e) (bare hvis dette skjemaet er varslet på papir),

Dato

*Slett etter behov

 • For å oppfylle avbestillingsfristen er det tilstrekkelig for deg å sende din kommunikasjon om din utøvelse av retten til å kansellere før avbestillingsperioden er utløpt.
 • Betaling og rett til å kansellere hvis ytelsen til tjenester bedt om å starte før utløpet av 14 dagers avbestillingsperiode
 • Hvis du ber oss om å starte ytelsen til tjenester i løpet av 14 dagers kanselleringsperiode nevnt ovenfor i klausulen med tittelen «Rett til å kansellere denne kontrakten «, skal du betale oss et beløp som er i forhold til hva som er utført til datoen da du har kommunisert til oss din kansellering av denne kontrakten, sammenlignet med full dekning av kontrakten.
 • Du vil miste retten til å kansellere denne kontrakten hvis tjenestene er fullstendig utført på din uttrykkelige forespørsel innen kanselleringsperioden (i så fall vil vi be deg om å bekrefte at du forstår at du vil miste din rett til å kansellere).
 1. Ytelse av tjenester
 2. Der det er mulig, vil vi tilby muligheten til å bekrefte tid og dato for utførelsen av tjenester som ble kjøpt under bekreftelsesprosessen og før kjøp av tjenestene.
 3. I andre tilfeller kan vi tilby deg muligheten til å bestille tid og dato for utførelsen av tjenester etter kjøp av disse tjenestene.
 4. I alle tilfeller vil vi søke å utføre tjenestene som er kjøpt innen rimelig tid og uten å forårsake deg betydelig ulempe.
 5. Vær oppmerksom på at når ytelsen er forespurt eller bekreftet å starte innen 14 dager etter kjøpet, vil ovennevnte klausul med tittelen «Betaling og rett til å kansellere hvis ytelsen til tjenester som bes omststartes før utløpet av 14 dagers avbestillingsperiode» gjelde.»
 6. Hvis du har spørsmål om tidspunkt eller dato for utførelsen av kjøpte tjenester, vennligst kontakt oss umiddelbart.
 7. Betaling
 8. Vi aksepterer følgende betalingsmåter:

Visa
PayPal
Transfer

 • Vi vil gjøre alt vi med rimelighet kan for å sikre at all informasjonen du gir oss når du betaler for tjenester, er sikker ved hjelp av en kryptert og sikker betalingsmekanisme. Men i fravær av uaktsomhet fra vår side vil vi ikke være juridisk ansvarlige overfor deg for tap som du måtte lide hvis en tredjepart får uautorisert tilgang til informasjon du gir oss.
 • Kredittkortet eller debetkortet ditt belastes kun når du bekrefter bestillingen.
 • Alle betalinger med kredittkort eller debetkort må godkjennes av den aktuelle kortutstederen. Vi bruker ekstra sikkerhetstrinn via Verified by Visa, Mastercard® SecureCodeTM eller tilsvarende tjenester.
 • Ingenting i denne klausulen påvirker dine juridiske rettigheter til å kansellere kontrakten i løpet av en gjeldende «nedkjølingsperiode» som er beskrevet i klausulene med tittelen «Rett til å kansellere denne kontrakten» og «Effekter av kansellering» ovenfor.
 • Prisen på tjenestene:

(a). er i euro (€);

(b). inkluderer mva til gjeldende sats; Og

 1. Arten av tjenester
 2. Forbrukerrettighetsloven gir deg visse juridiske rettigheter (også kjent som «lovbestemte rettigheter»), for eksempel at eventuelle tjenester som er kjøpt, utføres av oss med rimelig forsiktighet og dyktighet.
 3. Vi må gi deg tjenester som overholder dine juridiske rettigheter.
 4. Når vi leverer tjenester:

(a). vi vil bruke all rimelig omsorg og dyktighet i utførelsen av disse tjenestene;

(b). hvor prisen ikke er avtalt på forhånd, vil vi yte tjenesten til en rimelig pris; Og

(c). vi vil utføre tjenestene innen rimelig tid.

 1. Slutten av kontrakten

Hvis denne kontrakten avsluttes, vil det ikke påvirke vår rett til å motta penger som du skylder oss under denne kontrakten.

 1. Begrens vårt ansvar
 2. Med unntak av ethvert juridisk ansvar som vi ikke kan utelukke i loven (for eksempel for død eller personskade), er vi ikke juridisk ansvarlige for:

(a). tap som:

(I). var ikke forutsigbar for deg og oss da kontrakten ble dannet; Eller

(II). som ikke var forårsaket av brudd fra vår side;

(b). forretningstap; Og

(c). tap til ikke-forbrukere.

 1. Rettighetene til tredjeparter

Ingen andre enn en part i disse vilkårene har noen rett til å håndheve noen av disse vilkårene.

Vi behandler informasjonen du gir oss for å kunne tilby den etterspurte tjenesten og utføre faktureringen. Dataene som blir gitt vil bli oppbevart så lenge forretningsforholdet opprettholdes eller i den tiden det er nødvendig for å overholde juridiske forpliktelser og oppfylle det mulige ansvaret som kan oppstå fra oppfyllelsen av formålet som dataene ble samlet inn for. Dataene vil ikke bli overført til tredjeparter, bortsett fra i tilfeller der det er en juridisk forpliktelse. Du har rett til å innhente informasjon om hvorvidt vi behandler personopplysningene dine, slik at du kan utøve dine rettigheter til tilgang, retting, sletting og overførbarhet av data og motstand og begrensning i behandlingen av dem før Bernadette Louise Garside på adressen beskrevet ovenfor av ansvarlig for behandlingen eller på e-postadressen [email protected], vedlegging av en kopi av ID-en eller tilsvarende dokument. På samme måte, og spesielt hvis du mener at du ikke har oppnådd full tilfredshet med utøvelsen av dine rettigheter, kan du sende inn et krav til den nasjonale kontrollmyndigheten ved å rette dette formålet til det spanske databeskyttelsesbyrået, C / Jorge Juan, 6 – 28001 Madrid.

 1. Tvister
 2. Vi vil prøve å løse eventuelle tvister med deg raskt og effektivt.
 3. Hvis du er misfornøyd med:

(a). tjenestene;

(b). vår tjeneste til deg; Eller

(c). enhver annen sak;

ta kontakt med oss så snart som mulig.

 • Hvis du og vi ikke kan løse en tvist ved hjelp av vår prosedyre for klagebehandling, vil vi:

(a). gi deg beskjed om at vi ikke kan løse tvisten med deg; Og

(b). vurdere behovet for alternativ tvisteløsning og, hvis det anses nødvendig, gi deg informasjon om en alternativ tvisteløsningsleverandør vi anser som passende for å håndtere klagen din.

 • Hvis du ønsker å ta rettssaker, vil de relevante domstolene i Spania ha eksklusiv jurisdiksjon i forhold til disse vilkårene.
 • Lovene i Spania vil gjelde for disse vilkårene.
Loading...
Open chat
Your perfect wedding planner
Hello, we love to talk weddings so let's chat!