Contact me

Om oss

The Perfect Wedding Company ble grunnlagt av selskapets direktør Bernadette Garside.

Det var Bernadettes overveldende lidenskap for alle ting «Bryllup», hennes brede erfaring innen arrangementplanlegging, kombinert med en lidenskap for forretning og romantikk (i like mål!), Som førte til at hun opprettet et eget skreddersydd bryllups- og arrangementplanleggingsfirma.

Hennes enorme lokale kunnskap på øya Gran Canaria, erfaring med å håndtere de beste leverandørene og bedriftene som ligger her, gikk sammen med øye for detaljer og rolig oppførsel, og selvfølgelig det faktum at hun snakker flytende spansk, gjorde henne til den perfekte personen til lage «Perfect Wedding Company».

I tillegg har Bernadette over 20 års erfaring innen markedsføring, PR og eventsplanlegging på ledernivå for store selskaper både på Gran Canaria og Mexico, noe som har gitt henne en utmerket forretningsinnsikt og skarpsindighet.

Hun er den eneste bryllupsplanleggeren som er anbefalt av Gran Canaria turiststyret, og hun skriver også bryllupssøylen for The Canary News, et lokalt engelsk avis.

Bernadette er kjent som Gran Canarias bryllupsekspert og er valgt bryllupsplanlegger for mange hoteller og bryllupsleverandører på øya.

“Jeg så en nisje på øya for en spesialisert bryllupsdesign og konsulenttjeneste, som ville tilby fremragende kundeservice og oppmerksomhet på detaljer uten å bryte banken. Dette sammen med min absolutte kjærlighet til bryllup og organisering førte til at jeg skapte virksomheten min.

Hver klient er individuell og selvfølgelig er det ikke to bryllup som er like, jeg synes dette er både utfordrende og spennende. Jeg elsker mangfoldet av ideer som blir presentert av parene jeg møter, og de uendelige mulighetene for å skape drømmedagen.

Min lidenskap for bryllup og planlegging av arrangementer gjør det å være bryllupsplanlegger til min drømmejobb. Jeg elsker å jobbe med klientene mine mot å skape den mest fantastiske, magiske dagen sammen, når utover deres forventninger. Jeg kunne rett og slett ikke forestille meg å gjøre noe annet! «

Bernadette og hennes kunnskapsrike team hos Perfect Wedding Company, forstår hvor dyrebar tiden din er, de vet også hvor stressende å planlegge et bryllup. De anser det som sin jobb å ta bort alt bryet og lage et skreddersydd bryllup for deg med minst mulig stress og ulempe for deg.

Alt du trenger å gjøre er å lene deg tilbake, slappe av og nyte!

De er stolte av sitt utmerkede nivå av kundeservice og er i stand til å gi klienten et eksepsjonelt utvalg av tjenester og bryllupskunnskap, spesifikt for hvert par de jobber med.

 

«Å levere det kunden ønsker og plassere deres behov som en absolutt prioritet, er grunnlaget for selskapets mål og etos.»

 

Så hvis du vurderer å avholde bryllup, velsignelse, fornyelse av løfter eller andre arrangementer på Gran Canaria, kan du ikke gå lenger uten å snakke med et av teamet fra The Perfect Wedding Company.

DET KOMMER TIL Å BLI PERFEKT!

LA OSS PLANLEGGE DEN STORE DAGEN!

Loading...
Open chat
Your perfect wedding planner
Hello, we love to talk weddings so let's chat!