LØFTE FORNYELSE SEREMONI

Å velge å fornye bryllupsløftene dine på Gran Canaria vil være en minneverdig, meningsfylt og rørende seremoni for deg, dine barn, familie og venner – et minne som dere alle vil verdsette for alltid.

For dine kjære kan det ikke lenger være en vakker scene, enn å være vitne til at du blir med hender og hjerter igjen, under en rørende fornyelse av løfter seremoni.

Ved å velge å fornye løftene dine på Kanariøyene, gir du også familie og venn muligheten til å besøke Gran Canaria, og kombinerer en fantastisk ferie og magisk anledning. Å se dere begge bekrefte kjærligheten som har modnet og utdypet mellom deg, vil være et intimt og unikt minne, som de for alltid vil holde kjært.

Vow renewal ceremony
Hva er en fornyelse av løfter seremoni?
 • En fornyelse av løfter seremonien er en personlig seremoni som finner sted når du allerede er lovlig gift.
 • Du kan velge mellom en religiøs fornyelse av løfter utført av en prest eller pastor eller en ikke-trossamfunnsprest.  Vi har celebrants som kan gjennomføre seremonier på alle forskjellige språk.
 • Det er ingen juridiske krav på paret for en fornyelse av løfter seremoni.
 • En fornyelse av løfter seremonien er en sjanse til å gjennomgå og bekrefte din kjærlighet til din ektefelle, seremonien er generelt mindre formell enn et bryllup, og demonstrerer styrken av forholdet offentlig. 
Hvorfor velger ektepar å fornye sine løfter?
 • Noen par velger å fornye sine løfter etter en vanskelig krise i livet, for eksempel å overvinne en alvorlig sykdom, stress eller en periode med fremmedgjøring.
 • For andre er det rett og slett en sjanse til å reflektere over sitt ekteskap og fornye sitt engasjement for hverandre, dette kan være etter bare 10 års ekteskap eller etter 50 år sammen. Det er ingen regler.
 • Mange par ønsker å fornye sine løfter foran sine barn og barnebarn, for åpent å vise omfanget og styrken av sin varige kjærlighet før sin mest verdsatte familie.
 • Dessverre, noen par ikke helt få bryllupet av sine drømmer første gang rundt, enten på grunn av økonomi eller personlige omstendigheter. En fornyelse av løfter seremonien gir par med en helt ny skattekasse med fantastiske minner å verne.
vow renewal ceremony
vow renewal ceremony
Hva innebærer en fornyelse av løfter sermoni?
 • Din fornyelse av løfter seremonien kan være så enkel eller ekstravagant som du ønsker! Siden dette ikke er en vielsesseremoni, er strukturen derfor veldig fleksibel, og kan tilpasses dere begge perfekt.
 • Seremonien kan bestå av noen korte lesninger, en sang, et dikt eller en salme, sammen kan vi skreddersy tjenesten for å gjenspeile dine personligheter som et par.
 • Siden fornyelsen av løfter seremonien ikke er en ekteskapstjeneste, kan du velge en åndelig, religiøs eller en rent romantisk seremoni.
 • Seremonien i seg selv kan gjennomføres i en kirke, landlig hotell, elegant restaurant ved bassenget, på en yacht, i en privat villa, eller til og med med utsikt over en hvit sandstrand – alternativene er uendelige.

Kontakt oss for en gratis konsultasjon!

Du må bare legge igjen kontaktinformasjonen din, så kommer vi tilbake innen 24 timer.

Uansett hvilket alternativ du velger, kan vi lage ditt perfekte bryllup - fleksibilitet er stikkordet vårt! Fortell oss drømmene dine og la oss gjøre dem til virkelighet!

JA!

Religiøse ekteskap bryllup

 

Ikke-religiøs velsignelsesseremoni

Katolsk ekteskap sermoni

SJØMANNSKIRKEN – NORSKE KIRKE

Svenska Kyrkan

 

Juridisk sivil seremoni

Løfte fornyelse seremoni

LGTBIQ Bryllup seremonier

DET KOMMER TIL Å BLI PERFEKT!

LA OSS PLANLEGGE DEN STORE DAGEN!

Loading...
Open chat
Your perfect wedding planner
Hello, we love to talk weddings so let's chat!