Bryllupstjenester

Vi bygger drømmen din rundt deg.

The Perfect Wedding Company vi vet viktigheten av å finne den blendende brudekjole og drømmestedet for bryllupsdagen din, selv om det er mange andre aspekter som gjør ditt drømmebryllup på Gran Canaria en du alltid vil verne om.

Vi har et omfattende utvalg av tjenester for hånden for å gi deg en unik skreddersydd service. Fra transportalternativer, fotografer og videografer, frisører og skjønnhetsterapeuter, utsøkte blomsterdesignere, liveband, klassiske musikere, sangere og mye, mye mer.

Vår lokale kunnskap, forbindelser og språklige ferdigheter er tilgjengelige for å hjelpe deg med å planlegge dagen uten problemer.

Enten du velger et enkelt og elegant bryllup med noen få organiserte elementer eller velger å motta vår ultimate bryllupstjeneste, hvorved hvert innfall, fantasi og ønske er tatt vare på, vil vi gi en fleksibel, diskret og personlig service uansett.

Du bare fortelle oss dine ønsker og drømmer og la oss gjøre alt det harde arbeidet! Det er din spesielle dag, og ved å velge oss som destinasjon bryllupsplanleggere du garanterer deg selv en elegant, romantisk og bekymringsløs bryllupsdag, hvor du forblir i kontroll, uten noen av problemer.

Å gifte seg på Gran Canaria under fantastisk blå himmel året rundt vil være en avslappende og uforglemmelig måte å starte din spennende reise som ektepar.

Bryllupsfotografer

 

 

Underholdning

 

 

Bryllupsstylist 

 

 

Bryllupskake

 

Transport til bryllupet

Film fra bryllupet

 

Blomster og dekorasjoner til bryllupsdagen

Online bryllupsplanlegging

Utdrikningslag

Innkvartering og opphold

 

Bryllup ekstra tjenester

DET KOMMER TIL Å BLI PERFEKT!

LA OSS PLANLEGGE DEN STORE DAGEN!

Loading...
Open chat
Your perfect wedding planner
Hello, we love to talk weddings so let's chat!