VANLIGE SPØRSMÅL

Når må jeg betale for alt? Jeg har ikke alle pengene nå.

Ikke å bekymre deg, du trenger ikke å betale for alt på forhånd. Som med våre tjenester, krever de fleste leverandører noen små innskudd når du reserverer tjenesten. Deretter de fleste av de endelige utbetalingene er gjort 1 måned før bryllupsdagen (prosessene kan variere avhengig av leverandører)

Hva skjer hvis noe går galt?

Overlat det til oss! I det usannsynlige tilfellet at noe går galt, vil vi se etter den beste tilgjengelige løsningen med så lite oppstyr som mulig, ofte fikse løsninger du ikke er klar over.

Organisere et bryllup er dyrt nok, hvordan vil det å ansette en bryllupsplanlegger påvirke budsjettet mitt?

tjenester på øya og kan forhandle (på spansk) de beste prisene på dine vegne sparer deg ikke bare penger på lang sikt, men din dyrebare tid. Vi håndterer også noen etablerte leverandører som vi vet tilbyr god service og valuta for pengene.

Bryllup er vår ekspertise, slik at vi også kan tilby deg mange pengebesparende løsninger på og utenfor øya sammen med alternativer du kanskje ikke har tenkt å forbedre hele opplevelsen.

For ikke å nevne stress gratis sparing av å ha noen andre organisere alt på dine vegne og et sted dine gjester og familie kan gå for å stille spørsmål om dagen i stedet for deg! Det er din spesielle dag, så du bør slappe av, slappe av og nyte mens vi sikrer sin en av de beste dagene i livet ditt.

Jeg liker å ha kontroll og foretrekker å gjøre alt selv, hvordan kan jeg sikre at alt vil vise seg slik jeg vil ha det?

Vi på The Perfect Wedding Company er gode til å lytte og skape din drøm. Du har fortsatt kontroll over alle beslutningsprosesser mens vi utfører dine ønsker og overfører dem til leverandørene. Hvis du finner du trenger råd vi kan gi deg en rekke alternativer og priser, men til slutt har du alltid den endelige avgjørelsen.

Vi jobber veldig tett med bruden og brudgommen gjennom og sørger for at vi alle «synger av samme salmeark» i forhold til deres krav.

Organiserer du velsignelser og bryllup av samme kjønn?

Det gjør vi! For å lovlig være gift her, må en av dere være bosatt. Hvis ikke, kan du lovlig gifte deg i ditt land via en enkel seremoni på rådhuset og deretter fly ut her med venner og familie for velsignelsen, som de fleste par anser som deres faktiske bryllupsdag.

Må jeg ansette Perfect Wedding Company for å organisere bryllupet mitt, eller kan jeg organisere alt selv?

Selvfølgelig, som med alle arrangementer hvis du føler deg trygg nok, kan du organisere alle tjenestene selv eller bare noen områder og få oss til å gjøre resten. Det er imidlertid mange fordeler med å ansette en bryllupsplanlegger for å planlegge din perfekte dag:

  • De tar ut alt det verste arbeidet med å skaffe de mest pålitelige leverandørene som tilbyr deg de beste kvalitetsprisene og tjenestene for de beste prisene, sparer deg tid og penger og sikrer at alle dine forventninger er oppfylt.
  • Din tid er dyrebar. Den gjennomsnittlige bruden bruker over 200 timer på å organisere bryllupet sitt. Vi tar bort timer med planlegging og lar deg bare bekymre deg for å ta beslutningene.
  • Plan B! Vi har alltid en… tar bort stress og stammer fra bruden og brudgommen på sin familie i tilfelle at noe uventet skulle skje.
  • Vi snakker flytende spansk og kan kommunisere med leverandørene.
Hva skjer hvis jeg trenger å utsette bryllupet til en annen dato?

Ikke bekymre deg for noe, vi tar vare på alt på dine vegne, det er det fine med å ha en bryllupsplanlegger. Vi har dannet svært nære relasjoner med våre leverandører, og det er veldig åpne og fleksible til våre kunders behov.

Så lenge de er tilgjengelige på din nye forespurte dato, så vil de gjerne gjøre endringen, og i mange tilfeller vil overholde dagens forhold og priser. Vi har vært i stand til å teste deres fleksibilitet under covid krisen og våre leverandører har vist 100% fleksibilitet, og tilbyr våre kunder trygghet i en svært bekymringsfull tid.

DET KOMMER TIL Å BLI PERFEKT!

LA OSS PLANLEGGE DEN STORE DAGEN!

Loading...
Open chat
Your perfect wedding planner
Hello, we love to talk weddings so let's chat!