Bryllupsfotografer

Livet er en hendelse.

Vi gjør den minneverdig.

Derfor jobber vi med flere forskjellige bryllupsfotografer, som snakker forskjellige språk, og som tilbyr forskjellige fotografiske stiler, fra tradisjonelle bryllupsbilder til mer moderne fotografier.

Vi tilbyr forskjellige prisnivåer og pakker å velge mellom, og det er noe som passer for alle, uavhengig av budsjett, ønsker og stil.

JA!

Skreddersydde bryllup er vår spesialitet, og vi vet at hver kunde er unik. Derfor bruker vi mye tid på å gi råd og svare på alle spørsmålene for å hjelpe den enkelte med å finne den rette fotografen på Gran Canaria.
Alle våre bryllupsfotografer er veldig profesjonelle, og har solid erfaring innen bryllupsfotografering. De tilbyr også annet arbeid i forbindelse med fotografering, som forberedelse, lagring av bilder og sikkerhetskopiering.
Hvorfor ikke lage et annet bryllupsalbum, med bilder fra før, under og etter bryllupet, fra forskjellige steder på Gran Canaria? Eller kanskje du vil ta fotografen med deg på en øvingsmiddag, eller en annen samling før selve bryllupet?

Dere kan ta brudebildene på en av Gran Canarias vakre strender, i fjellene, eller kanskje i hovedstaden Las Palmas, som er full av kanarisk kultur og arkitektur.
Gjør opplevelsen av bryllupet enda bedre med en fotoboks, hvor gjestene kan slå seg løs i løpet av kvelden og ta hundrevis av morsomme bilder som blir minner for livet!
Dette er veldig populært, og er et fint tillegg til de mer formelle brudebildene.

 

Når festen er over, bryllupskaken er spist, og brudekjolen pakket ned i kofferten, vil bryllupsbildene være håndfaste minner fra deres uforglemmelige øyeblikk sammen.
La oss hjelpe dere med å finne den perfekte bryllupsfotograf og forevige en av de viktigste dagene i deres liv!

JA!

 

 

 

 

 

 

 

DET KOMMER TIL Å BLI PERFEKT!

LA OSS PLANLEGGE DEN STORE DAGEN!

Loading...
Open chat
Your perfect wedding planner
Hello, we love to talk weddings so let's chat!