JURIDISK SIVIL SEREMONI

 Du tenker på å gifte deg på Gran Canaria, så du tenker sikkert

«Hvordan gjør vi dette?»

La oss forklare…

IKKE BOSATT I SPANIA

Det er ikke mulig for ikke-bosatte i Spania (inkludert Kanariøyene) å lovlig gifte seg i en sivil seremoni. Den eneste måten ikke-beboere lovlig kan gifte seg her på Gran Canaria er via
Den katolske kirke, Den svenske kirke eller Den norske kirke. Hvis det å gifte seg i noen av de ovennevnte kirkene ikke er en mulighet for deg, ikke la dette motløse deg. Du kan fortsatt holde din drøm bryllup i Gran Canaria.Alt du trenger å gjøre er å holde det juridiske aspektet av bryllupet i hjemlandet, på ditt lokale rådhus eller registerkontor for eksempel. Deretter holder en religiøs eller ikke-trossamfunn velsignelse seremoni her på Gran Canaria. Dette er en svært populære alternativer og en som de fleste av våre kunder velger. Det er mange fordeler de ovennevnte alternativene som finnes på den religiøse seremonien og ikke-trossamfunnssidene  på vår nettside.

non resident in spain
Residents of Spain

INNBYGGERE I SPANIA

Hvis en av dere er bosatt i Spania eller noen av sine øyer, så kan du lovlig gifte seg innenfor en sivil seremoni. Din juridiske signering må skje i det sivile registeret kontor eller lokale rådhuset. Du kan også holde en seremoni i disse bygningene inviterer alle familie og venner. I noen tilfeller kan du be om at concejal fra ditt lokale rådhus kommer og gjennomfører en seremoni på spansk i et annet sted, men den juridiske signeringen vil alltid bli gjennomført i en av de 2 over offisielle bygninger. Hvis du ikke er i stand til å organisere for en concejal, har vi forrettende som kan utføre velsignelser på mange forskjellige språk, slik at du kan holde bryllupet velsignelse i stedet for dine drømmer. Det er også mulig å gifte seg i en annen municipio som du er registrert på. Papirene vil bli sendt internt via de tilsvarende registerkontorene. Vi foreslår at du besøker ditt lokale rådhus for å be om informasjon knyttet til dine spesielle omstendigheter.

LIKEKJØNNEDE EKTESKAP

Samme kjønn sivile seremonier er lovlig her i Spania hvis en av dere er bosatt i Spania eller noen av de spanske øyene.

Kontakt oss for mer informasjon om hvordan du lovlig gifter deg i et sivilt registerkontor.

Same sex Civil wedding

Kontakt oss for en gratis konsultasjon!

Du må bare legge igjen kontaktinformasjonen din, så kommer vi tilbake innen 24 timer.

Uansett hvilket alternativ du velger, kan vi lage ditt perfekte bryllup - fleksibilitet er stikkordet vårt! Fortell oss drømmene dine og la oss gjøre dem til virkelighet!

JA!

JA!

Wedding in Gran Canaria
Engagement ring

Religiøse ekteskap bryllup

 

Ikke-religiøs velsignelsesseremoni

Katolsk ekteskap sermoni

SJØMANNSKIRKEN – NORSKE KIRKE

Svenska Kyrkan

 

Juridisk sivil seremoni

Løfte fornyelse seremoni

LGTBIQ Bryllup seremonier

DET KOMMER TIL Å BLI PERFEKT!

LA OSS PLANLEGGE DEN STORE DAGEN!

Loading...
Open chat
Your perfect wedding planner
Hello, we love to talk weddings so let's chat!