Bryllupsstylist – Hår og sminke

For hendelser som er like unike som deg

Bridal wedding makeup
Bryllupsdagen er en av de viktigste dagene i ditt liv – en dag hvor du helt klart kommer til å være midtpunktet.
 
Alles blikk følger med på deg, og bryllupsbildene kommer til å være evige minner fra dagen. Det er selvsagt at de fleste vil ønske å se så fin ut som mulig ved en slik begivenhet.
 
Å velge riktig frisør og make-up artist er nesten like viktig som å finne den riktige kjolen. Hår og sminke er med på å gi deg det uttrykket du ønsker, og bringer hele looken sammen.
 

I DO!

Vi bruker mye tid på å finne de beste frisørene og make-up artistene her på Gran Canaria for å forsikre oss om at du blir seende ut slik du ønsker på bryllupsdagen din.

Våre make-up artister og frisører vil komme til rommet ditt hvis du ønsker det, og vi jobber med mange forskjellige leverandører som passer alle budsjetter.

Vi kan også organisere sminke for Mac, Bobbi Brown eller Armani.
Vi har hår- og sminke stylister som snakker mange forskjellige språk for å passe til våre klienter forskjellige nasjonaliteter.

Likevel er det alltid noen fra teamet vårt til stede i alle hår- og sminkeprøver og på selve dagen for å hjelpe og hjelpe til med å oversette der det er nødvendig.

Bridal wedding makeup

All transport til og fra salongen for hår- og sminkestier er inkludert.

La oss heller ikke glemme alle de andre endeløse skjønnhetsbehandlingene vi kan organisere for deg, som pedikyr, manikyr, falske negler, falske øyevipper, massasje, spa-dager og mange flere.

Vi vil sikre at du ser best mulig ut på den spesielle dagen din!

JA!

 

 

 

 

 

 

 

DET KOMMER TIL Å BLI PERFEKT!

LA OSS PLANLEGGE DEN STORE DAGEN!

Loading...
Open chat
Your perfect wedding planner
Hello, we love to talk weddings so let's chat!