ALLE BRYLLUPSSTEDER I GRAN CANARIA

all wedding venues in GC

Det er der det er på …

Vi har et bredt og helt romantisk utvalg av arenaer for ditt reisemål bryllup på Gran Canaria – du virkelig vil bli bortskjemt for valg!

Å finne det perfekte stedet for dagen din kan være skremmende, tross alt kommer det til å være i et fremmed land, hvor folk snakker et annet språk … så hvorfor ikke la oss gjøre det harde arbeidet for deg?

Vår lokale kunnskap, sammen med våre forretningsforbindelser og språkferdigheter, har gjort oss i stand til å skape en bred portefølje av perfekte bryllupsdestinasjoner arenaer for deg å velge mellom.

JA!

Enten du er ute etter å bli hitched i en vandrende landlig landhotell, eller en stor koloniale retrett ligger blant bananlunder, eller en elegant poolside feiring i et luksushotell, eller kanskje en privat villa komplett med blomster-strødd marquee, kan vi ordne alt og mer.

La fantasien løpe løpsk, fortell oss dine ønsker og sammen kan vi oppdage det perfekte reisemålet for ditt destinasjonsbryllup på Gran Canaria!

Wedding transportation 2
Wedding transportation

Så la oss spise…

Vi er lidenskapelig opptatt av god mat på The Perfect Wedding Company, og vi verdsetter viktigheten av å finne den ideelle menyen for dine gjester og deg å nyte.

Vi er i stand til å tilby deg en skreddersydd matopplevelse på The Perfect Wedding Company, velge fra en sittende a la carte-meny, uformell servering, en formell servitør-service buffet eller en avslappet selvbetjent buffet, eller hvorfor ikke vurdere en deluxe kanarisk BBQ?

Omfavn den varme kanariske kulturen og tilby gjestene et spennende utvalg av lokale tapas, etterfulgt av en grill på en utendørs grill under det tåkete kveldssolen…  Tenk deg duften av urt infundert ferskt kjøtt og fisk sizzling over de varme kullene, vasket ned med glitrende Champagne og kald lokal øl.

 

 

Eller kanskje du leter etter noe litt mer formelt? Vi har tilgang til noen av Gran Canarias fineste regionale kokker og deres kjøkken. Nyt kreative og klassiske middelhavsretter som serveres sammen med et utvalg av gode spanske viner og moderne cocktailer.

For noe litt annerledes, opplev det aromatiske kjøkkenet i Sørøst-Asia. Nyt duftende thai krabbe kaker fylt med sitrongress og chili, gigantiske reker i en thai grønn karri eller sizzling chili filet biff servert med asiatisk stil pommes frites… det er bare begynnelsen!

  Indiskinspirerte menyer er et annet populært alternativ – våre innovative og etablerte indiske kokker vil glede deg og dine gjester med en rekke både kjente og mer moderne indiske retter.  Tenk deg eksotisk, krydret og deilig mat og tropiske cocktailer på en lun kanarisk kveld…

  Uansett hvilken type mat du velger, kan vi tilby deg prøve smakebitmeny av dine valgte retter før den store dagen – uten ekstra kostnad. Å gi deg ro i sinnet, vel vitende om at rettene du tilbyr gjestene dine er akkurat som du hadde forestilt deg.

   HOTELLER

    

    

   BRYGGER

    

    

   STRANDKLUBBER

    

    

   HISTORISKE BYGNINGER

    

    

   GOLFKLUBBER

    

   fincas 

    

   BOTANISKE HAGER

    

   HOTELL & HISTORISK BYGNING

    

    

   HOTELL & KAPELLER

    

    

   BRYLLUP MED TEMA

    

    

   JA!

   DET KOMMER TIL Å BLI PERFEKT!

   LA OSS PLANLEGGE DEN STORE DAGEN!

   Loading...
   Open chat
   Your perfect wedding planner
   Hello, we love to talk weddings so let's chat!