amber

Denne spektakulære strandklubbrestauranten med chill out lounge ligger på en av de mest misunnelsesverdige stedene sør på Gran Canaria.

Amber

Hver vei du snur deg, kan du se det krystallblå vannet i Atlanterhavet som børster mot den varme hvite sandstranden med bakgrunn av de majestetiske Canariafjellene.

Med sin kreative mat og avslappet atmosfære, er det det perfekte bryllupsstedet for små eller store bryllupsseremonier og feiringer.

Enten du leter etter en liten intim fornyelse av løfter seremoni for «Bare 2 av dere» eller en stor vielse velsignelse seremoni med og utsøkt 4 retters bryllup bankett eller kanarisk BBQ, har dette bryllupsstedet noe for alle som ønsker å omfavne den vakre kanariske været.

JA!

Klikk for å se en rask oversikt

  • Seremoniplasser og kapasitet: Utendørs / 2 til 50 personer sittende
  • Velkomst cocktailsteder og kapasitet: Utendørs / 2 til 200 personer
  • Spisesteder og kapasitet: Utendørs / 50 personer (Andre alternativer er tilgjengelige for flere gjester)
  • Resepsjonens lokasjoner og kapasitet: Utendørs / 2 til 250 personer
  • Overnatting: Nei
  • Eksklusivitetsmuligheter: Ja (mot avgift)
  • Reserverte områdemuligheter: Ja
  • Utgangsforbud: 01.00h (lengre portforbud er omsettelige)
  • Handikappede fasiliteter: Ja
  • Bryllupsreisesuite inkludert: Nei

Du kan til og med leie lokalet utelukkende for deg og bryllupsfesten din

Dette utendørs lokalet har den rette blandingen av sol og skygge.

De overdådige hvite sofaene i chillout lounge er det perfekte stedet for deg og dine gjester å lene seg tilbake og nyte, mens du nipper champagne mens du ser bølgene bryte langs strandlinjen.

Amber
Amber

Det samme området gjenskaper seg deretter til et utendørs chillout-område og dansegulv, hvor du kan danse hele natten til 01.00h, enda senere avhengig av størrelsen på arrangementet.

Spanske gitarister, flamencodansere og 4 stykker band passer godt inn på dette bryllupsstedet på Gran Canaria bidrar til å forbedre atmosfæren i løpet av dagen, samtidig som det gir den spanske / kanariske følelsen til bryllupet ditt.

Selv om dette stedet ikke har overnatting, ikke la dette sette deg av, da noen av de vakreste hotellene, leilighetene og villaene på Gran Canaria ligger innen gangavstand.

Spør vår ekspert bryllup planlegging team for mer informasjon om dette stedet, vi elsker å snakke bryllup og vil gjerne vise deg alle de fantastiske aspektene av dette stedet, og hvordan det kan passe dine behov.

Finn ut mer om dette flotte stedet ved å ringe oss eller kontakte oss og la oss hjelpe deg med å finne ut om dette er det perfekte stedet for din spesielle dag.

JA!

 

 

 

 

 

 

 

Amber

 

 

peRlE

 

JA!

DET KOMMER TIL Å BLI PERFEKT!

LA OSS PLANLEGGE DEN STORE DAGEN!

Loading...
Open chat
Your perfect wedding planner
Hello, we love to talk weddings so let's chat!